Shelton Telesford naar P60

Ticketmaster

Op 19 februari lanceerde gospelartiest Shelton Telesford zijn debuut als soloartiest met de release van zijn EP SAINT. Ter introductie van zijn EP geeft Shelton een live concert in P60: IAMSAINT.

Vorig jaar toerde Shelton door Nederland met zijn Surrender show – zijn eerste single – die een trouwe ‘fanbase’ opleverde. Hiermee maakte hij het publiek alvast warm voor de EP, wat inmiddels een grote hit is onder zijn fans.
Met IAMSAINT neemt Shelton het publiek mee in zijn wereld als gospelartiest, waarin hij de stijlen gospel en pop een nieuw leven inblaast. Met een 5-koppige live band staat IAMSAINT garant voor een energieke avond die je dwingt om te dansen. Zijn unieke arrangementen van zowel bekende hits als eigen geschreven nummers zullen het publiek zeker verrassen. Bij elke show draait het niet alleen om zijn muziek, maar ook om dans en fashion. Door deze elementen te combineren wordt IAMSAINT een waar spektakel om naar te luisteren én te kijken.

Shelton Telesford
Datum: Vrijdag 12 juni
Zaal: P60, Amstelveen
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek