The Aristocrats naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

Het rock/fusion supertrio The Aristocrats – gitarist Guthrie Govan (Steven Wilson, Asia), bassist Bryan Beller (Steve Vai, Joe Satriani en Mike Keneally) en drummer Marco Minnemann (Adrian Belew, UK, Steven Wilson en Joe Satriani) – komt terug naar de Boerderij!

De drie topmuzikanten hebben zich sinds 2011 verenigd met als resultaat een superband. Invloeden van Joe Satriani, Steve Vai, Frank Zappa en Return To Forever zijn duidelijk hoorbaar. Tussen alle samenwerkingen door, met grootheden als Joe Satriani en Steven Wilson, hebben de muzikanten gelukkig toch nog een moment gevonden om naar Zoetermeer te komen! Deze zomer komt hun derde studio album uit, ‘Tres Caballeros’ genaamd.

The Aristocrats
Datum: woensdag 9 december 2015
Zaal: Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek