Brother and Bones naar Doornroosje

Ticketmaster

Onder aanvoering van frontman Rich Thomas speelde de Engelse band Brother & Bones reeds enkele jaren kris kras door Europa. Ze waren support voor onder meer Ben Howard, Boy & Bear en The Boxer Rebellion en bouwden op deze manier gestaag aan naamsbekendheid. Door het vele toeren heeft de band zich ontwikkeld tot een indrukwekkende live band die muzikaal ergens tussen The Boxer Rebellion en Mumford & Sons inzit. Krachtig, energiek, dynamisch, verstild en intens zijn mooie woorden die passen bij de sfeer die Brother & Bones weet te produceren. Live is Brother & Bones met zijn vijven maar ongetwijfeld zal Rich ook enkele nummers solo spelen.

Brother and Bones
Datum: 15 oktober
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek