Fresku naar Doornroosje

Ticketmaster

Eindhovense rapper Fresku is terug van weg geweest. De rapper ken je natuurlijk van hits als Twijfel en Hedde Druksop (met Theo Maassen) of van zijn overtuigende gigs op onder meer het Bevrijdingsfestival en Valkhof Festival. De afgelopen jaren heeft Fresku gewerkt aan de opvolger van zijn, ondertussen klassieke, album “Maskerade”.

Het nieuwe album zal “Nooit Meer Terug” gaat heten en komt dit najaar uit. Als voorproefje heeft Fresku de track ”Ik wil” met Shirma Rouse al gereleased. Check de YouTube-video hiernaast. Bij een nieuwe plaat hoort een tour, dus Fresku trekt het land in met zijn nieuwe nummers. Naast het nieuwe materiaal zal er ongetwijfeld voldoende ruimte zijn om te Lamballen en te Lintwormen.

Fresku
Datum: 23 oktober
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek