Orgel Vreten naar W2 Poppodium

Ticketmaster

Deze band staat al heel lang op het verlanglijstje bij W2 Poppodium, maar eindelijk is het dan zover: Orgel Vreten komt naar Den Bosch! Op 30 maart dit jaar bracht Orgel Vreten het nieuwe album Komrad uit. Een geheel instrumentale plaat met keiharde orgelrock en subtiele intermezzo’s, die voor een deel teruggrijpen naar jaren ‘60 en ‘70 bands als Focus, Ekseption en Booker T & The MG’s, maar toch hedendaags klinken. De muziek van Komrad is tevens de basis voor een theatervoorstelling waar Orgel Vreten eind dit jaar de planken mee opgaat. Maar er gaat natuurlijk niks boven hun energieke liveshow in de intieme zaal van W2 Poppodium!

Na een optreden in De Wereld Draait Door (2012) is de carrière van Orgel Vreten in een stroomversnelling geraakt. De band, destijds met Thijs Schrijnemakers (Stereo) en Robin Piso (DeWolff) als kernleden, vochten hun Hammond battle uit in een wervelende show met veel zinvol muzikaal geweld. Na shows op bijna alle podia van Nederland en op festivals als Paaspop en Lowlands werd het tijd voor de strijders zich tijdelijk terug te trekken. Omdat Robin Piso zijn activiteiten met DeWolff niet meer kon combineren, meldde zich een nieuwe Orgel Vreter aan het front in de persoon van Darius Timmers (o.a.Tessa Rose Jackson). Thijs en Darius schreven samen de elf nummers die op het nieuwe album Komrad staan.

Orgel Vreten
datum: 22 oktober
Zaal: W2 Poppodium, Den Bosch
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek