Zippy Leaps naar Hedon

Ticketmaster

Zippy Leaps is een stevige band gevormd rond zangeres Klaske Bos. Samen met de jonge gitaarvirtuoos Brend Bakker en een zeer ervaren ritmesectie bestaande uit Donald van der Goes op basgitaar en Marco Overkamp op drums, staat Zippy Leaps voor eindeloze energie, zichtbaar plezier en een zichtbaar plezierig samenspel! Muziek recht uit de ziel: een stevige band die Klaske naar een hoger plan tillen als zangeres.

De vier getalenteerde muzikanten kwamen elkaar geregeld tegen op verschillende sessies en festivals en op het moment dat ze erachter kwamen dat ze een muzikale passie deelden voor Jimi Hendrix, Ida Cox, Etta James en Janis Joplin, besloten ze dat het tijd werd op de krachten te bundelen. Zippy Leaps volgt de sporen van haar helden met respect, door middel van covers en eigen werk maar boven alles met een herkenbare Zippy Leaps sound.

Blues, Rhythm & Blues, Blues met een vleugje rock, soul en funk: er is eigenlijk maar 1 regel: het moet Raw en Zippy zijn! Zorg dat je Zippy Leaps gehoord, gevoeld en gezien hebt! Als bezoeker van de release zie je niet alleen een heel toffe show, maar je krijgt het album ook mee naar huis!

Zippy Leaps
Datum: 4 juli
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek