Anti-Flag naar de Melkweg

Ticketmaster

De punkrock veteranen van Anti-Flag zijn inmiddels al meer dan 20 jaar bezig met zich te verzetten tegen al het onrecht in de wereld en de nummers van de band staan dan ook vol met politieke boodschappen. Op het meest recente album ‘American Spring’, welke in mei dit jaar uit is gebracht, is dit dan ook niet anders. Muzikaal is Anti-Flag nog steeds dan ook zo punk als het maar kan zijn en klinken de nummers catchy, snel en hard. Live klinken ze dan ook nog steeds ijzersterk.

Bereid je dan ook voor om een avond keihard mee te brullen met klassiekers zoals ‘The Press Corpse’, ‘Turncoat’, ‘Die For Your Government’, ‘Welcome to 1984’ of het nieuwste ‘Brandenburg Gate ft. Tim Armstrong’.

Als supports komen de Oklahoma punkrockers Red City Radio, de uit Newcastle afkomstige punkers van Trophy Eyes​ en de folky one man band The Homeless Gospel Choir​ (aka Derek Zanetti) uit Pittsburgh mee.

Anti-Flag
Datum: 27 oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 18:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek