BLØF naar Bibelot

Ticketmaster

Nadat BLØF in 2013 de Bonifatuius groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. Na bijna 23 jaar heeft BLØF het vizier meer dan ooit op de toekomst gericht. Het meest recente album In Het Midden Van Alles (2014) bezorgde de band een nummer 1 notering en een uitverkocht Ziggo Dome. De band staat live garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat. Dat bewijzen ze op 26 augustus wederom in Bibelot!

“We willen laten zien dat we, na al dat terugkijken, nu vooral op de toekomst gericht zijn.” aldus bassist Peter Slager.

BLØF
Datum: 26 augustus
Zaal: Bibelot, Dordrecht
Zaal open: 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek