Christian Scott naar De Oosterpoort

Ticketmaster

De New Yorkse trompettist Christian Scott is een van de vaandeldragers van de nieuwe jazz en zeer populair onder de jongste generatie jazzliefhebbers. De trompettist, producer en componist bracht tot nu toe acht studioalbums uit, won twee Edison-awards en werd genomineerd voor een Grammy.

Scott werkte al samen met artiesten als Prince, Mos Def, The Roots, Marcus Miller en Thom Yorke (Radiohead). Het album ‘Yesterday You Said Tomorrow’ werd door de BBC zelfs gekroond tot ‘’The best jazz album in 50 years’’. Ook zijn nieuwe plaat ‘Christian Atunde Adjuah’ wordt lovend ontvangen. Maar live laat Scott pas écht zijn volledige potentieel zien en grijpt hij het publiek bij de kladden met wervelende improvisaties.

Christian Scott
Datum: Dinsdag 10 november
Zaal: De Oosterpoort, Groningen
Aanvang: 20.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek