Josef Salvat naar Rotown

Ticketmaster

De 25-jarige Josef Salvat wordt vergeleken met Lana del Rey, Florence & The Machine en Gotye. De in Londen woonachtige Australiër brengt melancholie naar de dansvloer met fijnzinnige electropopliedjes. Voordat Salvat het artiestenpad ging belopen, wilde hij rechten gaan studeren. Toch zat muziek altijd in het grote plan: als kind was Salvat in de ban van zowel klassieke muziek als jazziconen Billie Holiday en Nina Simone. Toen op een dag de stroom uitviel, zette Salvat een portable radio aan, waardoor hij incidenteel voor het eerst The Spice Girls hoorde. Dat moment heeft hem als muzikant sterk gevormd: zijn bombastische, doch zwoele geluid bevindt zich als resultaat knap op het snijvlak tussen pop, dance en R&B. Het debuutalbum van Salvat komt deze zomer uit.

Josef Salvat
Datum: zaterdag 31 oktober 2015
Zaal: Rotown
Deur open: 21:00
Start: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek