Lee Fields & The Expressions naar de Effenaar

Ticketmaster

Soul-legende Lee Fields begon zijn carrière in de jaren zeventig, als een funkartiest die zoveel weg had van James Brown dat hij de bijnaam `Little J.B.’

Al werd Fields nooit zo groot als Brown, hij maakte meerdere platen die uitgroeiden tot collectors items. Na een stilte van vele jaren kwam de old school funk- en soulzanger begin jaren 90 terug in beeld.

In 1999 was Fields de eerste artiest die bij het fameuze soul en funklabel Desco (nu Daptone), een volledig album uitbracht. Daptone is in 2007 zeer beroemd geworden. In de studio van het label werd het bekende ‘Back to Black’ album van Amy Winehouse is opgenomen met de huisband the Dap-Kings. Het laatste album van Fields heet ‘Faithful Man’ en is opnieuw het bewijs van zijn kunnen, net als zijn geweldige soulshow in de Effenaar in 2012 waarbij de soul van het podium spatte.

Lee Fields & The Expressions
Datum: Zondag 30 augustus `15
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Vr 12 jun `15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek