Steen naar Tivoli de Helling

Ticketmaster

De Utrechtse zelfbenoemde white trash-rapper Steen noemde zijn debuutalbum uit 2008 Muziek Voor Je Moeder. Een interessante titel, want Steen rapte voornamelijk over ziekte, dood, seks, vervreemding en bier. Inmiddels zijn we zeven jaar verder, woont Steen in Den Haag en is hij vader geworden, het nieuwe hoofdthema in zijn werk. Op zijn net verschenen vierde album Baby doet hij over donkere beats vloekend verslag van frustrerende zaken als slaapgebrek, omgangsregelingen en het zoeken naar een baan. Tip: leef je vast in door de documentaire Steen De Vader te bekijken. Welkom terug!

Na het concert van Steen mogen bezoekers blijven hangen voor een door Steen samengestelde afterparty.

Steen
Datum: 11 september
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 21:15
Zaal open: 20:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek