Steven Wilson naar De Oosterpoort

Ticketmaster

De Brit Steven Wilson is al jaren een grote naam in het progressieve rock- en metalgenre. De zanger, gitarist en producer is lid van de rockband Porcupine Tree en van de band no-man. Daarnaast is hij actief als soloartiest én produceerde hij albums voor de Zweedse metalband Opeth. Een manusje van alles dus.

En alsof dit nog niet genoeg is, lopen er ook nog diverse nevenprojecten als Bass Communion, I.E.M. (Incredible Expanding Mindfuck), Continuum en Blackfield. Sinds 2009 brengt Wilson ook soloalbums uit, waarvan ‘Insurgentes’ de eerste was. Nu komt hij naar De Oosterpoort in het kader van zijn laatste plaat, ‘Hand. Cannot. Erase.’, die dit jaar verscheen.

Steven Wilson
Datum: Donderdag 4 februari
Zaal: De Oosterpoort, Groningen
Aanvang: 20.30 uur
Kaartverkoop start zaterdag 13 juni

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek