Tim Vantol naar Merleyn

Ticketmaster

Punkrocktroubadour Tim Vantol speelde in het verleden in verschillende punkrock- en hardcore bands waaronder ook Antillectual. Vantol besloot enkele jaren geleden om het over een iets andere boeg te gooien: akoestische folk punk nummers met Vantol’s herkenbare, rauwe stemgeluid.

Alleen of met band toert hij intensief door heel Europa. Hij ging mee op tour met Chuck Ragan, Dave Hause en The Menzingers. Binnenkort zal er een nieuw album verschijnen, de opvolger van ‘If We Go Down, We Will Go Together’. Zijn muziek is een aanrader voor liefhebbers van Frank Turner, Chuck Ragan en ook The Gaslight Anthem. Tim Vantol zal vanavond met band optreden.

Tim Vantol
Datum: 17 oktober
Zaal: Merleyn, Nijmegen
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek