Wishbone Ash naar Hedon

Ticketmaster

Wishbone Ash speelt de volledige dubbele live-lp Live Dates uit 1973, tijdens de show in Hedon nemen de mannen je dan ook mee op een trip down memory lane!

Wishbone Ash werd in het legendarische jaar 1969 opgericht. De toenmalige bandleden waren jonge mannen, beïnvloed door jazz en progressieve rock, die stonden te springen om hun muzikale bijdrage te leveren aan de rockgeschiedenis. Na een spontane jamsessie tijdens een soundcheck van Deep Purple kreeg Wishbone Ash hun ‘big break’. Hoogtepunten van hun carrière waren het album Argus uit 1972, dat miljoenen heeft opgebracht en wordt beschouwd als een van de beste classic rock albums aller tijden, samen met Pilgrimage en New England.

Nu ruim 40 jaar later wordt de band gezien als één van de pioniers in het gebruik van twin lead gitaren en heeft de band wereldwijde erkenning gekregen mede dankzij een stel ijzersterke touren.

Wishbone Ash
Datum: 10 januari
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek