A Balladeer naar Patronaat

Ticketmaster

Na jaren vooral huiskamerconcerten te hebben gedaan, gaat A Balladeer dit najaar weer op clubtour. Marinus de Goederen speelt solo in muziekcafés en intieme zalen om nieuw materiaal te laten horen en ouder werk, zoals de Top 2000-hit ‘Swim With Sam’. De tour begint en eindigt in zijn woonplaats Amsterdam.

Op dit moment legt de singer-songwriter de laatste hand aan een nieuw a balladeer album in Mailmen Studio. In dezelfde studio namen ook Blaudzun, Janne Schra en Bertolf albums op. Marinus kreeg hulp van o.a. Peter Slager (BLØF), Simon Gitsels (VanVelzen, Solo) en de begeleidingsbands van Wende en Ilse DeLange. Het album wordt gemixt door de in Berlijn wonende Italiaan Maurizio Borgna. Borgna mixte eerder albums voor Sunday Sun, Loïs Lane en Unterwelten.

In 2003 won a balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en brak drie jaar later door met ‘Swim With Sam’. De band won een Zilveren Harp en werd met het tweede album Where Are You, Bambi Woods? genomineerd voor een Edison. Drie jaar geleden verscheen het laatste album van a balladeer: I Can’t Keep Track Of Each Fallen Robin.

A Balladeer
Datum: Donderdag 15 oktober
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek