Gare du Nord naar Hedon

Ticketmaster

Op 1 oktober verschijnt het eerste nieuwe album in vier jaar tijd van Gare du Nord: Stronger! Met een sprankelende nieuwe live band onder aanvoering van zangeres Dorona Alberti duikt Gare du Nord in het najaar de clubs in om het nieuwe album en de nieuwe single Gimme That Sexy Thing aan het publiek te presenteren. Met Stronger! is Gare du Nord helemaal de lounge voorbij; de nieuwe songs en de groovende, funky up tempo set bieden volop high energy. Naast alle nieuwe songs komen ook de vele hits zoals Marvin & Miles, You’re My Medicine en Beautiful Day voorbij in een show van zo’n twee uur. Aansluitend aan de show is er voor het publiek de mogelijkheid om de band live te ontmoeten en een ter plekke gesigneerd exemplaar van de nieuwe cd of lp Stronger! te kopen.

Gare du Nord behaalde drievoudig platina én goud voor hun zes studioalbums. Het album Sex ‘n’ Jazz ging meer dan honderdduizend keer over de toonbank en stond 98 weken onafgebroken in de albumcharts. Inmiddels zijn er alleen al in Nederland 300.000 albums verkocht en geniet de band een opmerkelijke internationale status.

Gare du Nord
Datum: 26 november
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek