Gare du Nord naar W2 Poppodium

Ticketmaster

1 Oktober 2015 verschijnt het eerste nieuwe album in vier jaar tijd van Gare du Nord: Stronger! Met een sprankelende nieuwe liveband onder aanvoering van zangeres Dorona Alberti komt Gare du Nord in het najaar naar W2 Poppodium om het nieuwe album en de nieuwe single Gimme That Sexy Thing aan jou te presenteren. Met Stronger! is Gare du Nord helemaal de lounge voorbij; de nieuwe songs en de groovende, funky up tempo set bieden volop high energy. Naast alle nieuwe songs komen ook de vele hits zoals Marvin & Miles, You’re My Medicine (met Marvin Gaye) en Beautiful Day voorbij in een show van zo’n twee uur.

Gare du Nord behaalde drievoudig platina én goud voor hun zes studioalbums. Het album ‘Sex ‘n’ Jazz’ ging meer dan honderdduizend keer over de toonbank en stond 98 weken onafgebroken in de albumcharts. Inmiddels zijn er alleen al in Nederland 300.000 albums verkocht en geniet de band een opmerkelijke internationale status.

Gare du Nord
Datum: vr 30 oktober
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek