Hans Teeuwen & The Painkillers naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Hans Teeuwen komt naar Groningen. Met band. Met Nederlandstalige nummers. Na jaren de podia onveilig gemaakt te hebben met absurde comedy, is de Koning van de Lach terug als frontman van Hans Teeuwen & The Painkillers. Het nieuwe album en de bijbehorende tour heten ‘Popstukken’. Hiermee keert Teeuwen terug naar een bredere muzieksmaak, waar het vorig album een duidelijke stap richting jazz was. Daarnaast wordt het publiek getrakteerd op Nederlandstalige nummers met tot de verbeelding sprekende titels als ‘Poppendokter Bob’, ‘Bloedbad.nl’, ‘Doe het nou’ en ‘Bang’.

Hans Teeuwen wordt ook bij deze tour geflankeerd door The Painkillers, met topmuzikanten Benjamin Herman, Ruben Hein, Jesse van Ruller, Kasper Kalf en Joost Kroon. Het nieuwe album ‘Popstukken’ verschijnt in augustus.

Kortom: Geen jazz deze keer maar een muzikaal veelzijdige avond en een kijkje in de absurde, wonderlijke en hilarische wereld van Hans Teeuwen. Volledig in zijn moedertaal. Dat belooft wat.

Hans Teeuwen & The Painkillers
Datum: Zondag 20 december
Zaal: De Oosterpoort, Kleine Zaal
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek