Hans Teeuwen & The Painkillers naar Doornroosje

Ticketmaster

Hans Teeuwen is terug. Met zijn band. Met Nederlandstalige nummers. Na jaren podia onveilig gemaakt te hebben met zijn absurde comedy, brengt de Koning van de Lach nu al een tijdje het beste van zichzelf als frontman van zijn band Hans Teeuwen & The Painkillers. Waar zijn vorig album een duidelijke stap richting ‘croonerige’ jazz was, beloven zijn nieuwe plaat en tournee dit najaar een terugkeer naar zijn Nederlandstalige roots en brede muzieksmaak.

Na de zomer betreedt Hans Teeuwen namelijk de planken van de Nederlandse en Belgische clubs met ‘Popstukken’. Dit eerste Nederlandstalige album komt uit op 28 augustus. Opnieuw geflankeerd door The Painkillers met topmuzikanten Benjamin Herman, Ruben Hein, Jesse van Ruller, Kasper Kalf en Joost Kroon. De naam ‘Popstukken’ verklapt het al: geen jazz deze keer maar met titels als ‘Poppendokter Bob’, ‘Bloedbad.nl’, ‘Doe het nou’ en ‘Bang’ een kijkje in Teeuwens wereld, diversiteit en absurde brein, volledig in zijn moedertaal. Dat belooft wat. En lekker dat het klinkt en swingt!

Hans Teeuwen & The Painkillers
Datum: 13 december
Zaal; Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
De kaartverkoop start op zaterdag 20 juni om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek