Hans Teeuwen & The Painkillers naar Hedon

Ticketmaster

Hans Teeuwen is terug. Met zijn band. Met Nederlandstalige nummers. Na jaren podia onveilig gemaakt te hebben met zijn absurde comedy, brengt de Koning van de Lach nu al een tijdje het beste van zichzelf als frontman van zijn band Hans Teeuwen & The Painkillers. Waar zijn vorig album een duidelijke stap richting croonerige jazz was, beloven zijn nieuwe plaat en tournee dit najaar een terugkeer naar zijn Nederlandstalige roots en brede muzieksmaak.

Na de zomer betreedt Hans Teeuwen namelijk de planken van de Nederlandse en Belgische clubs met Popstukken. Dit eerste Nederlandstalige album komt uit op 28 augustus. Opnieuw geflankeerd door The Painkillers met topmuzikanten Benjamin Herman, Ruben Hein, Jesse van Ruller, Kasper Kalf en Joost Kroon. De naam Popstukken verklapt het al: geen jazz deze keer maar met titels als Poppendokter Bob, Bloedbad.nl, Doe het nou en Bang een kijkje in Teeuwens wereld, diversiteit en absurde brein, volledig in zijn moedertaal. Dat belooft wat. En lekker dat het klinkt en swingt!

Hans Teeuwen & The Painkillers
Datum: 25 September
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek