Jacco Gardner naar Paard van Troje

Ticketmaster
Jacco Gardner naar Paard van Troje
Jacco Gardner naar Paard van Troje

Wonderkind Jacco Gardner blies drie jaar geleden de (inter)nationale popscène omver met zijn debuutplaat Cabinet of Curiosities. Het zou een flinke kluif worden deze plaat te overtreffen, maar toch weet Gardner met zijn nieuwste release Hypnophobia opnieuw te imponeren. De plaat kwam uit in april dit jaar en daar hoort natuurlijk een clubtour bij.

Meester in barockpop
Jacco Gardner is een multi-instrumentalist en producer uit de Noord-Hollandse plaats Zwaag. Hij studeerde compositie en productie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waar hij zijn baroque pop stijl creëerde. Wat zijn stijl zo uniek maakt is het gebruik van klavecimbel, strijkinstrumenten de fluit en andere klassieke instrumenten en dat met een mix van rauwe psychedelica effecten.

Terug naar de 60’s en 70’s
Zijn 60’s sound word massaal bejubeld door de internationale media wat resulteert in tours door Amerika en Europa, en tal van festivals. Zijn tweede album Hypnophobia brengt je regelrecht terug naar de 60’s en 70’s.

Jacco Gardner
Datum: zondag 20 december
Zaal: Paard van Troje, Den Haad
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek