Lonely the Brave naar W2 Poppodium

Ticketmaster

Dit jaar speelde Lonely The Brave op Pinkpop Festival, om vervolgens hun tweede tour in Nederland aan te kondigen, ook deze keer spelen ze weer bij W2 Poppodium natuurlijk. Lonely The Brave introduceert zichzelf binnen de muziekindustrie op epische wijze. Weinig bands maken direct zoveel indruk. Logisch, zeker wanneer een bescheiden frontman als David Jakes met zo’n machtig stemgeluid wordt omgeven door massieve gitaarpartijen die perfect aansluiten. Zijn melancholische/depressieve teksten kruipen onder je huid en laten je niet meer los. Maar kun je ze voor de tweede keer ervaren in de intieme en sfeervolle ambiance van W2 Poppodium!

De mannen van Lonely The Brave uit Cambridge hebben al veel dingen van hun wensenlijstje af mogen strepen waar de meeste bands alleen maar van kunnen dromen. Zo toerden ze met o.a. Deftones en Black Rebel Motorcycle Club en speelden ze al op grote Engelse festivals als het Download Festival en Reading & Leeds. De Britse pers is meer dan lyrisch: van Rock Sound, Kerrang, Huffington Post, NME en The Telegraph tot het toonaangevende BBC1 Radio die ‘Backroads’ uitriep tot Zane Lowe’s ‘Hottest Record In The World’.

Lonely the Brave
Datum: zondag 29 november
Zaal: W2 Poppodium, Den Bosch
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek