Marc Cary Group naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Dat er 15 jaar tussen het eerste deel van Rhodes Ahead (2000) en het recentelijk uitgebrachte Rhodes Ahead Vol. 2 zat is niet vreemd; de Amerikaanse jazzpianist Marc Cary is al jaren veelgevraagd muzikant. Als jonge pianist werd hij ingelijfd door jazzvocaliste Betty Carter, waarna hij onder meer mee speelde met jazzgrootheden als Dizzy Gillespie, Roy Hargrove en Abbey Lincoln en betrokken was bij projecten met Wu-Tang Clan en Erykah Badu. Het toonaangevende Downbeat Critics Poll plaatste hem in 2014 op nummer één in de categorie “Rising Star Keyboard”. Tijdens zijn show in de intieme Cloud Nine vanavond staat het warme geluid van de Fender Rhodes centraal. Met Rahsaan Carter op bas en de Indiaas-Amerikaanse drummer en tabla-speler Sameer Gupta als begeleiding heeft Cary een mooie allstar line-up om zich heen verzameld.

Marc Cary Group
Datum: 14 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek