Mystery naar de Boerderij

Ticketmaster

De Canadese progressieve rockband Mystery werd in 1986 opgericht door multi-instrumentalist Michel St-Père. Begin jaren ’90 komt hun debuutalbum uit en de band verkrijgt meteen internationale bekendheid. In 1996 zet de band zich definitief op de kaart met het album ‘Theatre Of The Mind’. Het album krijgt wereldwijd lovende recensies. In de daarop volgende jaren staat Mystery regelmatig met Saga op grote progressieve rock festivals over de hele wereld.

In 2013 maakte Mystery samen met ex-Yes zanger Benoit David hun debuut in Nederland. Tijdens dit optreden in de Boerderij werd hun dubbel live album ‘Tales From The Netherlands’ (2014) opgenomen. Op veler verzoek komt de band het jaar daarop terug naar de Boerderij en zet met hun nieuwe zanger Jean Pageau opnieuw een indrukwekkende show neer. Mystery weet een perfecte balans tussen progressieve rock en AOR en akoestisch en elektrisch te creëren.

Mystery
Datum: 17 oktober
Zaal: Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek