Paul Di’Anno’s Architects of Chaoz naar Gebr. de Nobel

Ticketmaster

Architects of Chaoz is de nieuwe band van ex-Iron Maiden zanger Paul di’Anno. di’Anno was de zanger op de eerste 2 Maiden platen, de klassiekers “Iron Maiden” en “Killers”. Na de split met Maiden in 1981 heeft hij o.a platen gemaakt met zijn bands Battlezone en Killers.

Na het vele touren met zijn bandmaten van “The Phantomz” werd het tijd om nieuw materiaal te schrijven en op te nemen. Dit resulteerde in de nieuwe cd “League of shadows”, een knallende heavy metal plaat die in heel Europa erg goed is ontvangen door de pers. Tijdens deze tour zal de nieuwe cd gepromoot worden en zullen de oude Maiden klassiekers natuurlijk ook voorbij komen.

Paul Di’Anno’s Architects of Chaoz
Datum: 08 oktober
Zaal: Gebr. de Nobel, Leiden
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek