Ryley Walker naar Doornroosje

Ticketmaster

De Amerikaan Ryley Walker maakt rijk georkestreerde, akoestische nummers met hypnotiserende gitaarpartijen. Zijn tweede album ‘Primrose Green’ verscheen dit voorjaar op het Dead Oceans-label en ontving zeer goede recensies. Opvallend zijn de jazzy drums, psychedelische strijkers, kalme piano, dromerige stem en sublieme ‘fingerpicking’ gitaarspel van Ryley Walker. De uit Chicago afkomstige Walker bewandeld soms de sporen van zijn muzikale helden zoals Bert Jansch, Tim Buckley, Van Morrison en Tim Hardin. Folk in combinatie met psychedelische rock, kamermuziek en jazz. Vanavond komt Walker met zijn band naar Doornroosje, de band bestaat uit vooraanstaande muzikanten uit de Chicago-jazzscène.

Ryley Walker
Datum: 21 oktober
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek