Gregory Page naar Underground

Ticketmaster

De onverbeterlijke romanticus Gregory Page heeft, sinds hij in 2010 voor het eerst naar Nederland kwam, een steeds groter wordende schare fans aan zich gebonden, mede dankzij zijn eerste optreden in Vrije Geluiden (2011), wat een jaar later resulteerde in een special bij dat zelfde programma. Sindsdien heeft hij In Nederland vijf albums uitgebracht en toert hij elk jaar in Nederland. Op zaterdag 17 oktober kan Lelystad genieten van een veelzijdig muzikant, liedjesschrijver, troubadour, crooner, verhalenverteller en dichter met een bijzondere achtergrond. Gregory‘s muzikale helden zijn o.a. Billie Holiday, Sophie Tucker, Al Bowlly en John Lennon.

Gregory Page
Datum: 17 oktober
Zaal: Underground, Lelystad
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek