Hans Teeuwen & The Painkillers naar de Melkweg

Ticketmaster

Hans Teeuwen is terug. Met zijn band. Met Nederlandstalige nummers. Na jaren podia onveilig gemaakt te hebben met zijn absurde comedy, brengt de Koning van de Lach nu al een tijdje het beste van zichzelf als frontman van zijn band Hans Teeuwen & The Painkillers. Waar zijn vorige album een duidelijke stap richting croonerige jazz was, brengt zijn nieuwe plaat ‘Popstukken’ een terugkeer naar zijn Nederlandstalige roots en brede muzieksmaak. Op het nieuwe album en op het podium wordt Teeuwen weer geflankeerd door The Painkillers, met topmuzikanten Benjamin Herman, Ruben Hein, Jesse van Ruller, Kasper Kalf en Joost Kroon.

Hans Teeuwen & The Painkillers
Datum: Zondag 6 december
Zaal: Melkweg, Amsterdam
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek