Ondergronds Verbond Benefiet voor KWF in de Melkweg

Ticketmaster

De organisatie van het hiphop festival “Ondergronds Verbond” heeft de handen ineen geslagen met de Melkweg om een benefiet-evenement te organiseren. Onder de naam “Ondergronds Verbond voor KWF” zetten tien rappers, waaronder Zwart Licht, Def P, Engel & Just en de Stropstrikkers, zich belangeloos in door een show te geven. Alle inkomsten deze avond zullen gedoneerd worden aan het KWF. Om ook een steentje bij te dragen hoef je simpelweg alleen maar een kaartje te kopen. Dus geniet van een avond steengoede hiphop met wat welverdiende karmapunten op zak!

ONDERGRONDS VERBOND BENEFIET VOOR KWF: ZWART LICHT / DEF P / STROPSTRIKKERS / ENGEL & JUST / MCGYVER / JOURI K / KOPFKAAS / BRAKKO TRIXXX & PANIEK FEAT. HV139 / ROGERO (MUTIARATEC) / STARRLIGHT & PSL / DJ DAAN / HOSTED BY: NEO & MANU

Datum: 26 juli
Zaal: Melkweg, Amsterdam
Anvang: 13:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek