Petite Noir naar de Melkweg

Ticketmaster

Kijk, zo doe je dat: een nieuw genre uitvinden en meteen Solange en Beyoncé inlijven. Petite Noir, oftewel de in België geboren, in Kaapstad opgegroeide en nu in Londen wonende zanger en producer Yannick Ilunga, is de uitvinder van de term noir wave: een mix van Afrikaanse muziek, R&B, new wave en pop. Dat klinkt dus als iets tussen The xx, TV On The Radio, FKA Twigs en Kanye Wests ‘808 & Heartbreaks’, de plaat die Ilungas leven veranderde. Na enkele gehypete online singles verscheen dit jaar eindelijk zijn debuut-EP ‘The King of Anxiety. In september volgt zijn full-lenght debuut ‘La Vie Est Belle / Life Is Beautiful’. Mos Def is al fan, en Solange ook. Zo doe je dat, dus!

Petite Noir
Datum: 24 september
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek