Rotor naar Merleyn

Ticketmaster

Het uit Berlijn afkomstige RotoR is al sinds 1998 actief en heeft vier albums uitgebracht met de wel zeer toepasselijke titels ‘1’, ‘2’, ‘3’ en ‘4’. Een vijfde is in de maak en zal binnenkort verschijnen. Muzikaal begeeft de Duitse band zich in een hoek waar heavy psychedelische rock en stoner elkaar ontmoeten. Spannende, uitgesponnen, grotendeels instrumentale composities waarbij het wah wah pedaal regelmatig diep wordt ingetrapt. Het leidt met enige regelmaat tot sonische erupties waarbij het heerlijk spacen en headbangen is. RotoR klinkt als een muzikale liefdesbaby tussen de latere King Crimson en Kyuss zonder zang. De band heeft in al die jaren een zeer trouwe fanschare in Duitsland opgebouwd, we zijn dan ook blij deze sympathieke Duitsers te mogen verwelkomen in Nijmegen op deze vrijdagavond in november.

RotoR is een aanrader voor liefhebbers van 35007, Bongzilla, Brant Björk, Colour Haze, Earthless, Karma to Burn, Nebula.

Rotor
Datum: 13 november
Zaal: Merleyn, Nijmegen
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek