Seasick Steve naar Doornroosje

Ticketmaster

Bluesman ‘Seasick’ Steve Wold (1941) heeft alle decennia van de popmuziek doorkruist en gaandeweg heel wat bagage met zich mee gesleept. De 73-jarige vagebond is sinds zijn ‘ontdekking’ tien jaar geleden bij Jools Holland uitermate productief gebleven, met maar liefst zeven albums op zak. Dat hij nog een overdaad aan verhalen op voorraad heeft, blijkt maar weer uit zijn nieuwste (dubbel)album Sonic Soul Surfer. Live is Seasick Steve altijd een verademing om te zien: de anekdotes tovert hij uit de versleten werkpet, de meest wonderbaarlijke geluiden uit zijn zelfgemaakte snarenkasten. Natuurlijk met zijn steun en toeverlaat, groovemeester Dan Magnusson, achter de drums.

Seasick Steve
Datum: 18 september
Zaal: Doornroosje, Nijmegen
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
Voorverkoop start op zaterdag 27 juni om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek