White Hills naar de Effenaar

Ticketmaster

Het laatste album ‘Walks for Motorists’ is de White Hills versie van gestripte apocalyptische neo-punk. Weg zijn de spacey lagen gitaar en ellenlange gitaarsolo’s. Daar tegenover staat een grotere rol voor synths en een nog meer hypnotiserende ritmesectie. Een gegarandeerd donkere trip dus!

Gitarist Dave W. en de altijd zwoel doorploegende bassiste Ego Sensation, vormen het creatieve hart van White Hills, dat net zo makkelijk in een stoffig Tsjechisch zaaltje staat te spelen als in een film van Jim Jarmusch (‘Only Lovers Left Alive’)! Onlangs rockten ze het huis met Mudhoney in de grote zaal, vanavond pakken ze de kleine zaal in als een fijne voorproef van Eindhoven Psych Lab 2016 op 10 en 11 juni.

White Hills
Datum: 03 september
Zaal: Effenaar
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur
Start voorverkoop: Zaterdag 27 juni `15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek