Belgian Metal Invasion naar Gebr. de Nobel

Ticketmaster

Belgian Metal Invasion

Diablo Blvd
Diablo Blvd is al een decennium actief maar pas sinds hun derde album Follow The Deadlights (2014) gaat het erg hard met de band rondom de bekende stand-up comedian Alex Agnew. De zanger concentreert zich dan ook tegenwoordig voor de volle 100% op zijn band en men wist een deal te bemachtigen met ‘s werelds grootste metal label Nuclear Blast. Tours met Machine Head, Life of Agony en Epica waren het gevolg en de band draait nu volop mee in het internationale metalcircuit.

Evil Invaders
Evil Invaders is een jong furieus speedmetal gezelschap dat sinds het verschijnen van hun EP in korte tijd heel Europa onveilig maakt. Razendsnel, energiek en inmiddels zo mateloos populair bij onze zuiderburen dat ze naast de bekende metalfestivals ook al op de Belgische TV te zien waren en vorig jaar hun opwachting konden maken op Pukkelpop. Hun debuutalbum Pulses of Pleausres (2015) is een ware rollercoaster die insloeg als een bom!

Bliksem
Bliksem is in Nederland geen onbekende meer. De Antwerpse metalband rondom frontvrouw Peggy Meeussen speelde al op ieder metal en rockfestival in Nederland en mocht al met grote jongens als Anthrax, Mastodon, Prong het podium delen. Het nieuwe album ‘Gruesome Masterpiece’ werd op Graspop gepresenteerd en we mogen concluderen dat het een bijzonder veelzijdig album is geworden waar het hele metalspectrum wordt verkend zoals Metallica dat ooit deed.

Bark
Bark is de nieuwste Belgische sensatie in het harde segment. Knuppelharde metal meets hardcore en stoner! Voor eenieder die bands als Carnivore, Entombed of Sheer Terror een warm hart toedraagt een must.

Evil Invaders + Diablo Blvd + Bliksem + Bark
Datum: donderdag 15 oktober
Zaal: Gebr. De Nobel, Leiden
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek