Beth Hart naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Al meer dan twintig jaar toert Beth Hart over onze aardbol en pakt ze wereldwijd haar publiek in met die bijzondere, doorleefde stem, haar rauwe teksten en pakkende composities vol blues, jazz en soul. De inspiratie haalt de Amerikaanse gewoon uit haar eigen leven: ze stond aan de toppen van de charts, balanceerde op het randje van de rock-‘n-roll afgrond en overwoog na een stevig writers block zelfs serieus de handdoek in de ring te gooien. Goed dat ze het niet gedaan heeft, want op ‘Better Than Home’, dat afgelopen april verscheen, klinkt Hart indrukwekkend. Ze heeft het over haar worsteling met het verleden, haar familieproblemen en persoonlijke demonen, en vertelt in elf introspectieve en pakkende songs hoe ze hiermee in het reine is gekomen.

Beth Hart
Datum: Za 21 November 2015
Zaal: Oosterpoort
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek