Black Bottle Riot en Roadcrew naar Underground

Ticketmaster

Op zaterdag 26 september presenteert Underground een avond dampende, stampende en bezwete rock ’n roll met de mannen van Black Bottle Riot en Roadcrew. Deze avond staat in het teken van de album en single release van Roadcrew. We sluiten af met een DJ-duo dat “het liefst alles naakt doet”, namelijk Je Moeder Draait. Zij zullen hun uiterste best doen om de avond tot een waanzinnige apotheose te volbrengen en zodoende de climax van een onvervalste rockavond vergroten. Al met al een duidelijk affiche voor wat op voorhand al een legendarische avond zal gaan worden.

BLACK BOTTLE RIOT
Als eerst vinden we op het affiche de Nijmeegse rockformatie Black Bottle Riot. De band timmert al een aantal jaar stevig aan de weg met hun stevige blues georiënteerde Southern rock. Op 11 september brengen zij hun nieuwe album ‘III: Indigo Blues’ uit en dit gaat uitgebreid gevierd worden in Lelystad.

ROADCREW
Daarnaast gaan de Urker Hardrock ’n rollers van Roadcrew de eerste single van hun aankomende debuutalbum presenteren. De band is de afgelopen maanden druk bezig geweest in de studio en gaan deze avond het publiek voor het eerst echt kennis laten maken met de vruchten van hun noeste arbeid.

Black Bottle Riot en Roadcrew
Datum: 26 september
Zaal: Underground, Lelystad
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek