Eli ‘Paperboy’ Reed naar Doornroosje

Ticketmaster

De Amerikaanse singer songwriter Eli ‘Paperboy’ Reed voelt zich tijdens zijn jeugd in Brookline, Massachussetts al sterk aangetrokken tot de gospel, soul, blues en rhythm & blues platen van zijn vader. Nadat hij zichzelf piano, gitaar en accordeon leert spelen treedt hij op als straatmuzikant: het begin van zijn carrière. Tijdens zijn studie sociologie in Chicago is hij host van het radioprogramma ‘We Got More Soul’ en wordt hij door gospel legende Mitty Colier uitgenodigd om in de South Side Chicago church te spelen. Niet lang daarna besluit hij zich helemaal op de muziek te richten, wat resulteert in zijn eerste album Sings Walkin’ & Talkin’ & Other Smash Hits! in 2005.

Hierna volgen in rap tempo ‘Roll With You’ en ‘Come and Get It!’. Rolling Stone Magazine bestempelt hem als ‘Breaking Artist’ en die mening wordt gedeeld door velen. Zijn nieuwe album ‘ Night Like This’ verscheen dit voorjaar. Vanavond zal Eli ‘Paperboy’ Reed als trio optreden.

Eli ‘Paperboy’ Reed
Datum: 18 september
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:45
De kaartverkoop start zaterdag 4 juli om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek