Feuerengel naar Bibelot

Ticketmaster

Vrijwel iedereen die ooit een Rammstein concert bezocht, kent het unieke karakter van de band. Tijdens een concert van Rammstein in 1997 kregen de bandleden van Feuerengel een idee, en zo ontstond de eerste Rammstein tribute band. Twee keer eerder trad Feuerengel op voor Rammstein zelf: ‘Op speciaal verzoek van de band’, aldus de manager. Dat Feuerengel de nummers kan coveren werd als snel duidelijk, maar de show is minstens zo belangrijk. Een eigen reeks pyro’s sinds de oprichting van de band zorgen voor de nodige accenten met vlammenwerpers, vuurbogen, raketten, kruisbogen en explosieven. Bereid je voor om een avond zo diep mogelijk ondergedompeld te worden in de bizarre wereld van Rammstein!

Feuerengel
Datum: 27 november
Zaal: Bibelot, Dordrecht
Zaal open: 20:30 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek