John Coffey naar Doornroosje

Ticketmaster

Begin dit jaar kwam de band John Coffey met hun album ‘The Great News’ en dit sloeg in als een bom. Hierop is de eindeloze stroom aan energie die de band altijd op het podium brengt samengevoegd in snoeiharde nummers waar het zweet, spanning en inspiratie van afdruipen. Niet voor niets kan de band worden omschreven als de ‘enfants terribles’ van de Nederlandse (punk)rock. Na hun doorbraak twee jaar geleden raast John Coffey dit jaar door met festival-optredens op o.a. Pinkpop, waar de band ‘viral’ ging. 23 December in levende lijve te aanschouwen in
Doornroosje.

John Coffey
Datum: 23 december
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
De kaartverkoop start op zaterdag 4 juli om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek