Junior Thomas & The Volcanos naar Merleyn

Ticketmaster

Junior Thomas is afkomstig uit Minneapolis en liet zich sinds zijn jeugd inspireren door diverse reggae en Jamaicaanse artiesten zoals David Barker, The Bleechers, The Wailers, Phyllis Dillon en Alton Ellis. Enkele jaren geleden kwam hij in contact met Brian Dixon, ex-lid van The Aggrolites. Na enkele muzikale sessies bleek dat ze een passie en liefde voor soulvolle reggae deelden. Ze begonnen een band genaamd The Volcanos. Naast hen bestaat de band uit een groep bevriende muzikanten met dezelfde passie. Zij verdienden hun sporen bij o.a. The Aggrolites, Jimmy Cliff, Hepcat en het debuutalbum van Rancid’ zanger Tim Armstrong.

Debuutalbum van Jr. Thomas & The Volcanos werd opgenomen in Volcano Lounge in Los Angeles en zal verschijnen via het Truth & Soul Records-label. Junior Thomas & The Volcanos brengen een ode aan de ‘golden era’ van Jamaicaanse muziek maar dan wel met eigen repertoire: flink dosis reggae en soul. Aanrader voor liefhebbers zowel reggae,- als soulmuziek.

Junior Thomas & The Volcanos
Datum: 15 oktober
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek