Leaves’ Eyes naar de Boerderij

Ticketmaster

De symfonische metal band Leaves’ Eyes, met als blikvanger zangeres Liv Kristine, komt in oktober voor een exclusieve show naar Nederland. De Noorse band werd in 2003 opgericht en is inmiddels één van de meest geliefde bands van de Gothic Rock/Metal scene.

Liv Kristine werd bekend als zangeres van Theatre of Tragedy. Samen met haar man Alexander Krull en leden van zijn band Atrocity vormt zij in 2003 de nieuwe formatie Leaves’ Eyes, het jaar daarop komt het debuutalbum ‘Lovelorn’ uit. De muziek van Leaves’ Eyes wordt gevormd door de mystiek van sages en legendes. De zang van Kristine is breekbaar en subtiel, daartegenover staan bombastische arrangementen met folkinvloeden. De release van hun nieuwe album King of Kings (2015) staat in september gepland. Dit belooft opnieuw een plaat te worden met sferische elelementen en symfonische metal.

Leaves’ Eyes
Datum: 22 oktober
Zaal: Boerderij Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek