Tour de Moos naar Hedon

Ticketmaster

Maak kennis met Tour De Moos, het solodebuut van de Zwolse rapper Moos. Moos kennen we van de hiphopgroep ZoieZo, waar hij samen met Robbie enproducer GVR (Jorden van den Berg) deel van uitmaakte. Maar nadat in 2012 de groep ophield te bestaan was het even stil rond de rapper.

Er ontstaat echter een hernieuwde samenwerking tussen Moos en GVR en op donderdag 3 September 2015 zal hij zijn plaat ‘Tour de Moos’ gaan releasen in Hedon. Het was aanvankelijk de bedoeling dat Moos, met de beats van GVR op zak, in z’n eentje de podia zou gaan bestormen. Maar de eigenwijze rapper besloot op het laatste moment dat hij toch liever met band wilde optreden. Die moest nog wel even bij elkaar gezocht worden. Op het conservatorium werd toetsenist Neal Nieuwenkamp gevonden. Hij gaat, net als de luisteraars en overige bandleden, helemaal op in zijn heerlijke partijen. Jamahl Philips staat, met krachtige slag, zijn mannetje op de drums & Silvano Orioni, die ook al enkele bijdragen op het album leverde, neemt de gitaar- en baspartijen voor zijn rekening. Natuurlijk doet GVR zelf ook mee. Vanaf dag één vliegen de vonken er vanaf. Moos is duidelijk in zijn element tussen de instrumenten, en GVR knikt goedkeurend vanachter zijn sampler alshij hoort hoe het vijftal de nummers tot leven wekt.

Moos neemt je mee in zijn wereld vol emoties van verschillende kleuren door middel van een krachtige live show die je nog lang zal heugen!

Tour de Moos
Datum: 3 september
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek