Bear’s Den naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Bear’s Den is het nieuwste fenomeen uit de West-Londense folkscene, die eerder al bands als Mumford & Sons en Noah and the Whale voortbracht. Met enkele EP’s, talloze optredens en het debuutalbum ‘Islands’ heeft Bear’s Den de afgelopen paar jaar een hele snelle opmars gemaakt. Ze tourden o.a. met Mumford & Sons en stonden al op Eurosonic in 2014.

Bandleden Andrew Davie en Kevin Jones zaten eerder al samen in de band Cherbourg. Toen die band uit elkaar ging, kwamen de heren gitarist en banjospeler Joey Haynes op het spoor et voilà, Bear’s Den was een feit. De band gaat recht tegen het vluchtige, oppervlakkige karakter van de hedendaagse maatschappij in en maakt prachtige verstilde folkliedjes. Rust en introspectie zijn hierbij de toverwoorden. En nu komt Bear’s Den terug naar Groningen voor een concert in de Kleine Zaal.

Bear’s Den
Datum: Woensdag 14 oktober
Zaal: De Oosterpoort, Groningen
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek