dEUS naar Carré

Ticketmaster

De Belgische rock- en indieband dEUS keer dit najaar terug naar Nederland voor een uitgebreide tournee. De dEUS Soft Electric tour zal op 3 december een optreden geven bij ons in Carré.

Het in 1989 opgerichte dEUS ontwikkelde al snel een geheel eigen stijl die bestaat uit een spannende combinatie van avant-garde, blues, jazz, folk en pop. De Antwerpse rockgroep heeft in de afgelopen twee decennia een indrukwekkend oeuvre opgebouwd met maar liefst zeven studioalbums met daarop bekende hits als Instant Street en Nothing Really Ends. Vorig jaar kwam daar nog een compilatiealbum, Selected Songs 1994-2014, bij met een speciale selectie van dertig van de beste songs van de afgelopen twintig jaar.

dEUS zal zich tijdens deze tour van een geheel nieuwe kant laten zien. De Belgische band gaat vooral songs uit de zachtere kant van hun discografie ten gehore brengen. Dit zijn nummers die tot op heden zelden live zijn gespeeld.

dEUS
Datum: 3 december
Zaal: Carré
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start a.s. vrijdag om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek