Disney in Concert naar de Ziggo Dome

Ticketmaster

Jamai Loman, Kim-Lian van der Meij, Thomas Berge, Sjors van der Panne en Anita Meyer in grootste Disney in Concert ooit! De Ziggo Dome opent 25 oktober a.s. haar deuren voor een waar familiespektakel begeleidt door het Groot Metropole Orkest.

Disney in Concert zorgt al jaren overal ter wereld voor uitverkochte zalen. Dit jaar wordt deze imponerende show waar film, muziek en de Disney verhalen op een unieke wijze bij elkaar komen, grootser dan ooit! Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd te melden dat in de aanstaande herfstvakantie op zondag 25 oktober 2015 de familie-hit van het jaar met een indrukwekkende show in de Amsterdamse Ziggo Dome staat. Samen met het wereldberoemde Groot Metropole Orkest (65 musici) treden onder anderen sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai Loman op. Zij brengen in een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten grote hits uit verschillende Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Ook Jamai Loman brengt in oktober zijn favoriete Disney-klassiekers ten gehore. Jamai Loman neemt ook de presentatie van dit grootse familiespektakel voor zijn rekening.

Disney in Concert is in een kleinere setting tot twee keer toe in het Concertgebouw te zien geweest. Alleen is de vraag naar kaarten zo groot dat de overstap naar de Ziggo Dome is gemaakt.

De overstap naar de Ziggo Dome maakt het mogelijk om nu een nog grootsere show neer te zetten. Tienduizenden mensen krijgen straks een uniek concert te zien dat zijn weerga niet kent. Terwijl het Groot Metropole Orkest de prachtige en ontroerende muziek live speelt, worden op een enorm HD scherm de bijbehorende en legendarische filmbeelden vertoond. Zowel volwassenen als kinderen worden meegevoerd in de sprookjeswereld die Disney heet.

Aan de indrukwekkende line-up van Jamai, Kim-Lian, Thomas en Anita worden nog meer grote namen toegevoegd. Wie hen bij Disney in Concert op 25 oktober gaan vergezellen, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Disney in concert
Datum: Zondag 25 oktober 2015
Zaal: Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 16:00 uur
Kaartverkoop start 9 juli 12.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek