Graveyard naar de Melkweg

Ticketmaster

Maak je op voor een avond onvervalste retro-hardrock met Graveyard uit Zweden. Na een 3-jarige kruistocht langs de internationale podia en festivals na hun succesalbum ‘Lights Out’, deed de band het de afgelopen maanden iets rustiger aan om te werken aan het langverwachte nieuwe album ‘Innocence & Decadence’. Eind september komt het album uit, waarna de band weer keihard ‘on the road’ gaat! De vier langharige heren brengen je terug naar de jaren ’70 met zompige blues-boogie riffs en krachtige uithalen in de beste Zeppelin & Sabbath traditie. Eerder in de Melkweg, maar ook op o.a. Lowlands en Pinkpop hebben de Zweden al laten zien dat Nederland niet meer om deze vikingen heen kan.

Graveyard
Datum: 01 november
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek