Jaimi Faulkner naar Paard van Troje

Ticketmaster

Jaimie Faulkner was nog jong toen hij gefascineerd raakte door de blues-, country-, soul- en folkmuziek die thuis veelvuldig gedraaid werd. Hij leerde slideguitar spelen door veelvuldig naar Muddy Waters tapes te luisteren en dat is vandaag te dag duidelijk te horen: uit zijn briljante gitaarspel en warme soulstem klinkt een lichte echo uit het verleden.

Man van de wereld
Faulkner is naast verdienstig songwriter ook een echte man van de wereld. Geboren in Australië, regelmatig te vinden in Amerika, en inmiddels al enkele jaren woonachtig in Berlijn, kent hij heel wat uithoeken van deze aardbol. Het is terug te vinden in zijn teksten, geinspireerd door alle plekken die hij in zijn leven heeft aangedaan.

In duet met K’s Choice Sarah Bettens
Zijn nieuwe plaat ‘Up All Night’ heeft hij opgenomen in Malaga (Spanje) met de Duitse hiphopproducer Ralf Meyer. Het is een uptempo album geworden, dat draait om zaken als liefde, verlies, pijn maar bovenal hoop. De plaat bevat het nummer ‘Lost Love’ dat een samenwerking en duet is met Sarah Bettens van K’s Choice.

Jaimi Faulkner
Datum: 11 september
Zaal: Paard van Troje
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 21:00U
Voorverkoop start: 10 juli

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek