Kari Rueslåtten naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

De Noorse zangeres en toetsenist Kari Rueslåtten presenteert op 3 december haar nieuwe album ‘To The North’ in Cultuurpodium Boerderij. Kari is onder meer bekend The 3rd and the Mortal, deze band was een belangrijke inspiratiebron voor bands als The Gathering, Flowing Tears en Nightwish.

Kari is momenteel lid van The Sirens, een samenwerking met Anneke van Giersbergen (ex The Gathering) en Liv Kristine (ex Theatre of Tragedy). Daarnaast heeft ze een omvangrijke solo carrière. De release van ‘To The North’, het zesde solo album van Kari Rueslåtten, staat in oktober gepland. Kari heeft zich laten inspireren door het dramatische Noorse landschap en de melancholische Noorse en Keltische folkmuziek. Kari kijkt er naar uit om de nummers van haar nieuwe album samen met haar publiek te delen.

Kari Rueslåtten
Datum: donderdag 3 dec 2015
Zaal: Cultuurpodium Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek