Magnus naar Paard van Troje

Ticketmaster

Magnus is het electroproject van dEUS-frontman Tom Barman en techno-dj/producer CJ Bolland. Meer dan tien jaar geleden startte de Belgische heren dit ‘zijproject’, maar inmiddels zijn ze twee albums verder en is het project uitgegroeid tot een volwassen ‘band’. Of zoals Tom Barman het zegt: “Het is onze speeltuin om dingen uit te proberen.”

Een luchtig en sexy eerste album
Magnus debuteerde met ‘Summer’s Here’, de eerste single die tevens als soundtrack diende voor Barman’s speelfilmdebuut ‘Any Way The Wind Blows’ (2003). Daarna kwam album ‘The Body Gave You Everything’ welke als luchtig en sexy bestempeld kon worden, met de beat als kloppend hart. “J.J. Cale meets Kraftwerk”, aldus de meester zelf.

Een tweede album en een serie liveshows
Afgelopen jaar verscheen het tweede album ‘Where Neon Goes To Die’. Op dit album zijn gastbijdragen te vinden van Editors-zanger Tom Smith, Selah Sue, De Jeugd Van Tegenwoordig en Blaya van Buraka Som Sistema. Dat de samenwerking niet geheel onopgemerkt is gebleven, bleek uit shows op onder andere Rock Werchter en Lowlands.

Magnus
Datum: 24 september
Zaal: Paard van Troje
Zaal open: 21:00 uur
Aanvang: 22:00 uur
Voorverkoop start: 10 juli

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek